Haşhaşlı irmik revani tatlısını ilk defa duyuyorum, içerikteki malzemelerin hepsi çok güzel görünüyor. Özellikle haşhaş tohumunun tatlıya eklenmesi, ona farklı bir lezzet katacak gibi. Şerbetli tatlıları her zaman severim, bu tarifin şerbetinin hazırlanışı da oldukça pratik. Fırından çıkan sıcak tatlının üzerine soğuk şerbet dökmek harika bir tat uyumu sağlamalı. Bu tatlının sunumunu haşhaş tohumu veya hindistan cevizi ile süslemek de gerçekten güzel bir fikir. Misafirler için özel bir ikramlık arayanlar için bence bu tarif mükemmel bir seçenek olacaktır. Denemeyi düşünüyorum, sizce tadı nasıl olur?
Haşhaşlı irmik revani tatlısını ilk defa duyuyorum, içerikteki malzemelerin hepsi çok güzel görünüyor. Özellikle haşhaş tohumunun tatlıya eklenmesi, ona farklı bir lezzet katacak gibi. Şerbetli tatlıları her zaman severim, bu tarifin şerbetinin hazırlanışı da oldukça pratik. Fırından çıkan sıcak tatlının üzerine soğuk şerbet dökmek harika bir tat uyumu sağlamalı. Bu tatlının sunumunu haşhaş tohumu veya hindistan cevizi ile süslemek de gerçekten güzel bir fikir. Misafirler için özel bir ikramlık arayanlar için bence bu tarif mükemmel bir seçenek olacaktır. Denemeyi düşünüyorum, sizce tadı nasıl olur?
Cevap yaz