İlk olarak tatlınızı pişirmek için bir tencerede kısık ateşte sütü pişirmeye başlayın.
Pişen sütün içine irmik, vanilya ve şekeri ekleyerek karıştırmaya başlayın. Bir süre sonra ayrı bir kapta mısır nişastasını 5 kaşık sütle ezin ve ocakta pişmekte olan karışıma ekleyin. Bu arada nişastanızı hazırlarken ara sıra tencerenizi karıştırmayı unutmayın, aksi takdirde dibi tutabilir. Nişastanızı da tencerenize aldıktan sonra sürekli karıştırmak suretiyle muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. Kıvamını alan
İrmikli Tavuk Göğsü ateşten alındıktan sonra ıslatılmış tepsiye bu karışımın yarısını dökün. Daha sonra üzerine dövülmüş ceviz içini serpiştirin. Karışımın kalan yarısına da kakaoyu ekleyip iyice karıştırın ve cevizlerin üzerine eşit dağılacak şekilde dökün. Daha sonra dilerseniz üzerini Hindistan cevizi ya da portakal kabuğu rendesi ile süsleyip soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun.